Tanulmányok és szakképesítés:
2011: Szakvizsga: Ortopédia – Traumatológia

2005: Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, Általános Orvosi Szak

Munkatapasztalat:
2005-2008: Vas M.-i Markusovszky Kórház – Baleseti-, helyreállító- és Kézsebészeti Osztály

2008-2012: Fejér Megyei Szt. György Kórház – Mozgásszervi sebészeti centrum

2012-2014: Markusovszky Egyetemi Oktatókórház – Traumatológia

2014-2016: Markusovszky Egyetemi Oktatókórház – Ortopédiai Sebészeti Osztály

2016-2017: Dietrich Bonhoeffer Klinikum, Malchin, Altentreptow (Németország) – Ortopédiai és Lábsebészeti Centrum

2005-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Az Ortopédia – Traumatológia szakvizsgát 2011-ben szereztem meg. Ezt követően a Szombathelyi Markusovszky Kórház Balesetsebészeti Osztályán, majd a kórház Ortopéd Sebészeti Osztályán láttam el szakorvosi feladatokat.
Szakmai pályafutásom alatt a Balesetsebészet és az Ortopédia mind operatív, mind pedig konzervatív ágán tevékenykedtem.
Tevékenységi köröm a felnőtt- és gyermekortopédia mellett a kéz- és lábsebészet, továbbá a konzervatív, illetve operatív ortopédia, de szívesen foglalkozom sebek gondozásával és a profi valamint amatőr sportolók komplex kezelésével és rehabilitációjával.
14 hónapot töltöttem el Németország egyik legnagyobb és vezető ortopédiai – lábsebészeti osztályán (Malchin és Altentreptow), ahol a munkám során modern lábsebészeti elveket sikerült elsajátítanom, valamint a minimál-invazív csípőízületi endoprotetika mellett térdízületi protézisbeültetést is rendszeresen végeztem. A lábsebészeti ellátási profil részét képezte a diabeteses láb deformitásainak kezelése továbbá a betegség során a kialakult sebek speciális terápiája.
A degeneratív gerincelváltozások legmagasabb szintű konzervatív kezelése mellett a terápiát kiegészítő – segítő injekciós technikákat rendszeresen alkalmaztam. Ezért is kívánok a gyermekortopédia mellett kifejezett hangsúlyt fektetni a degeneratív gerinc-elváltozások komplex kezelésére a Csimborasszó Gyermekközpont magas szakmai színvonalat képviselő gyógytornászaival karöltve.
Balesetsebészként számos sérülés- és sebtípus kezelésében szereztem gyakorlatot, kifejezetten érdeklődöm az akut sportsérülések diagnosztikájára, kezelési stratégiájának felállítására.
Külföldről hazatérve legfőbb célom, hogy a megszerzett tudást a lehető legmagasabb szinten alkalmazzam a betegek legoptimálisabb és leggyorsabb gyógyulásának érdekében.
A magas színvonalon képzett gyógytornászokkal team munkában dolgozva, mind a gyermekortopédia, mind a felnőtt ortopédia, mind pedig profi sportolók akut ellátásában és rehabilitációjábanban is részt veszek.
Panaszok esetén kérem forduljanak hozzám bizalommal!